Despre Noi

Press House Ballroom este o locație unică, rafinată și extrem de elegantă,  unde puteți sărbători orice eveniment într-un mod distins și aristocrat. Oaspeții se vor simți membri ai familiei regale invitați la bal.

Farmecul vremurilor de altădată se îmbină perfect cu pasiunea și implicarea personală a echipei noastre! Veți face cunoștință cu o întreagă echipă de profesioniști, care se vor asigura că evenimentul organizat în cadrul locației noastre, va atinge perfecțiunea. Unicul nostru scop este reușita evenimentului Tău, astfel oaspeții noștri sunt mereu tratați impecabil, până în cele mai mici detalii.

Press House Ballroom nu oferă doar un spațiu cu un design impresionant, dar surprinde și prin diversitatea meniului savuros, reușind astfel sa satisfacă cele mai sofisticate preferințe culinare! Savoarea nuntii tale este pe mâini bune! Avem bucătărie proprie și maieștri bucătari care pregătesc toate meniurile la cele mai înalte standarde, după rețete rafinate și din ingrediente atent selecționate.